рядок

Шановні гості! Дякую, що завітали на мій блог!

19 січня 2019 р.

Трудова лінійка

17 січня шкільна родина зібралася на трудову лінійку. Розпочали з вшанування хвилиною мовчання Фурдика Дмитра Миколайовича, колишнього випускника закладу, добровольця, який загинув 17 січня 2015 р., захищаючи нашу Батьківщину від російських збройних формувань за Донецький аеропорт. Пам’ять про героя буде вічно жити у стінах його рідної школи.
Далі на трудовій лінійці розглянули наступні питання: 1. Підсумки навчальної діяльності учнів закладу за І семестр 2018-2019 н.р. 2. Результативність участі учнів школи в районному етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. 3. Підсумки виховної роботи школи та участь учнів у районному та обласному етапах Всеукраїнських конкурсів. 4. Нагородження учнів за перемогу в різних інтерактивних конкурсах, олімпіадах.

Учні нашого класу отримали дипломи, сертифікати за участь у олімпіадах «Всеосвіти», конкурсах від освітнього проекту «На Урок».                               
                                                                    
                                             
                                                                        


Приємною подією для учнівського колективу 4-Б класу є Подяка за активну участь у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді «Всеосвіта Зима 2018-2019».                                                          


Немає коментарів:

Дописати коментар